Dagligdags eksempel

Dagligdags eksempel

For at sikre konkurrenceevnen ved at udvikle sine styrker har Krone Vinduer fundet en god opskrift på at skabe vækst og nye arbejdspladser.

På side 15-23 i rapporten fra DA og LO, kan du læse om, hvordan AMOK iFLOK® har hjulpet Krone Vinduer med at styrke konkurrenceevnen markant. Sådan har Krone Vinduer systematisk hentet store gevinster gennem evnen til samarbejde på fabrikken.

Krone Vinduer klarer sig i den globale konkurrence ved at være fleksibel, hurtig til omstilling og ved at satse på kvalitet.

Se afsnittet om Krone Vinduer i DA/LO Samarbejdsnævnets årsrapport 2010

 

Se hele  årsrapport 2010, fra DA/LO Samarbejdsnævnet

I rapporten fra DA og LO bemærker lektor og sektionsleder, Niels Møller, DTU Management:

“En af metoderne til at skabe kvalitet, pålidelighed, hastighed, fleksibilitet i virksomheder er formodentlig yderligere at udvikle den unikke styrkeposition danske virksomheder allerede besidder: Social kapital. Læs hvordan Krone Vinduer netop klarer sig i den globale konkurrence ved at være fleksibel, hurtig til omstilling og ved at satse på kvalitet. Social kapital er måske opskriften på, hvordan attraktive og konkurrencedygtige industriarbejdspladser bevares i Danmark.”

I TIB (fagforeningens blad) er der på side 22 en artikel om Krone Vinduer. Den beretter om, hvordan uddannelse er blevet vendt fra noget medarbejderne var skeptiske overfor til noget positivt med AMOK iFLOK®:

Se artiklen om Krone Vinduer i TIB nr. 7 september 2009

 

Se hele bladet: TIB nr. 7 september 2009