AMOK iFLOK

AMOK iFLOK®

Med iFLOK er der altid indtænkt en grad af “AMOK“, som gør udvikling, læring og videndeling legende let. Man lærer nemlig bedst, når processen på samme måde som den idéelle, dagligdag lever op til følgende:

  • Aktivitet med målrettethed
  • Motiveret af styrker
  • Oplevelser af fællesskab
  • Kortfattet og enkelt

Det er ikke bare en god måde at lære på, det er også vejen til holdånd med synlig effekt på bundlinjen. Med fælles meningsfulde og sjove oplevelser opbygges godt sammenhold. Tilbage i dagligdagen er man derfor et stort skridt længere i retning af både øget produktivitet, vækst i salget og innovation. I kan få AMOK iFLOK® komponeret helt efter jeres behov som styrketræning på 1/2 dag eller over flere dage.

Krone Vinduer er et eksempel på en virksomhed, der har nået bemærkelsesværdige resultater med AMOK iFLOK®.

“Jeg oplever en stor forskel hos mine medarbejdere i deres engagement, involvering og begejstring, som er eskaleret gennem ét års forløb. De er gode til at se deres egne fordele og samtidig også virksomhedens fordele. Medarbejderne har stor forståelse for nødvendigheden for at følge den kurs, som Krones ledelse har sat.”

Her kan du se dokumentation for, hvordan indsatsen på at udvikle fleksibilitet og satsning på kvalitet i kerneproduktet hos Krone Vinduer har styrket konkurrenceevnen og haft flere gode effekter…

Har du lyst til at høre mere om, hvor let det bliver med AMOK iFLOK®, er du velkommen til at kontakte os.

…fordi det virker!

Nygaard er en landsdækkende servicevirksomhed med ca. 180 medarbejdere:

“…Alt sammen foregik under åben himmel og åben ild…Igen må vi sige, at alle medarbejdere udviste fantastisk engagement og tog udfordringen op med fantastiske resultater til følge…En gigantisk succes  med os selv som skuespillere og et væld af gode pointer.”

Rebild Kommune Driftsenheden er en virksomhed med ca. 70 medarbejdere:

“…Det var jo et forrygende arrangement, I der fik stablet på benene. Medarbejderne har givet rigtig meget positiv respons de sidste par dage, hvilket jeg er meget glad for.”

Visitationskontorerne i Århus Kommune er en virksomhed med ca. 155 medarbejdere:

“Tak for en inspirerende dag! Jeg skulle hilse fra medarbejderne i vore 3 afdelinger, som er helt høje i dag. De har kun positivt at sige…Faglighed krydret med sjov leg og glæde var en god cocktail, der har været en øjenåbner og bragt megen sjov ind i medarbejdernes hverdag.”